Down to content

Spoorwegen

De Tensar oplossing voor de Spoorwegbouw

Tensar International heeft zeer ruime ervaring opgedaan bij de verbetering van vele Europese en wereldwijde spoorwegverbindingen. Dit heeft geleid tot gecertificeerde, innovatieve en betaalbare oplossingen met Tensar geogrids in de spoorwegbouw.

Met onze ruime expertise heeft Tensar een goede relatie opgebouwd met de spoorwegbeheerders. Zowel het Nederlandse Prorail als de beheerders in de ons omringende landen (Deutsche Bahn, Railtrack en Infrabel) werken al jarenlang met de innovatieve oplossingen van Tensar.

De verschillende internationale beheerders van de spoorwegen hebben gezamenlijk met Tensar testen uitgevoerd, vooral in gebieden met slechtdraagkrachtige grond. Tensar heeft deze onderzoeken gebundeld, zodat u ruimschoots kunt profiteren van onze ervaring en expertise.

Onze projectservice

De Tensar® producten zijn met succes wereldwijd aangebracht in tal van projecten. Op onze download pagina bieden wij u een brede selectie van case studies en brochures. Onze projectservice biedt ondersteuning en begeleiding van ontwerp tot realisatie van uw projecten. Daarnaast organiseren wij in Nederland regelmatig workshops waar u gratis aan kunt deelnemen en staan wij tot uw beschikking voor het geven van in-house seminars of lunchlezingen.

Met Tensar Technology bespaart u op aanleg- en onderhoudskosten.

Tensar assisteert, ontwerpt en brengt innovatieve ideeën aan, op het gebied van:

  • Het wapenen van het ballastbed onder spoorwegen tijdens renovatiewerkzaamheden
  • Kerende constructies rondom stations en langs spoorlijnen
  • Het aanleggen van spoorwegen op zeer slechtdraagkrachtige grond
  • Het wapenen van de funderingslaag tijdens nieuwbouwprojecten

Need help?

Gerelateerde links