Ontwerpondersteuning

design-support-1-580-580

Ontwerpondersteuning 

Een directe partner bij elke stap

Een project gaat over meer dan een simpele productkeuze - het gaat om een ontwerp dat voldoet aan de behoeften van de opdrachtgever, de kosten verlaagt, de levensduur verlengd en uw reputatie beschermt. Met andere woorden, het gaat om de totale meerwaarde die u ontvangt van een partner die zich inzet om uw project tot een succes te maken.

Bij Tensar gaan we verder dan alleen het verkopen van producten. Ons team van deskundige ontwerpers en ingenieurs staat voor u klaar vanaf het begin van uw project tot en met de voltooiing ervan. Als uw partner leveren wij deskundig advies en  gevalideerde software waarmee u gemakkelijker kunt specificeren en met meer vertrouwen kunt ontwerpen.

Value Engineering

Beperk  prestaties niet voor de prijs. We kunnen u helpen het maximale uit uw budget te halen met onze beproefde en bewezen oplossingen voor de best presterende constructies, vaak nog tegen lagere kosten. Ons ervaren team werkt met u samen om de beste oplossing te bepalen voor uw specifieke situatie en vereisten binnen uw project. Of u nu gaat om reductie van funderingslagen, draagkrachtverhoging op een slecht draagkrachtige odergrond, de levensduur van het project verlengen of een combinatie daarvan, wij zijn er om u te helpen uw projectspecifieke doelen te bereiken.

Projectbeoordeling aanvragen

Wegenontwerp met CROW C1001

Verhardingsdeskundige en ontwerpers maken al meer dan vier decennia gebruik van Tensar geogrids in de (permanente) wegenbouw. De voordelen van Tensar geogrids zijn kwanificeerbaar door de methodiek van de CROW C1001 (Geokunststoffen als funderingswapening in ongebonden funderingslagen) ook duidelijk gedefinieerd op welke manier de positieve invloed van geogrids in rekening gebracht dient te worden. Daarbij is ook aangegeven welke data beschikbaar moet zijn om betrouwbare getallen te produceren.  Deze publicatie maakt verder ook duidelijk dat mechanische Stabilisatie een CE-functie is welke bij de specifeke eigenschappen, zeer grote verbeteringen van de presaties van funderingsconstructies bewerkstelligen.

Ontwerp van een (tijdelijke) weg aanvragen

Profiteer van onze training

Tensar biedt graag inhouse seminars aan die zijn gericht op het gebruik van zowel onze geogrids als onze software. Met deze deskundige training van een ervaren gebruiker leert u hoe u een verscheidenheid aan toepassingen kunt ontwerpen, variërend van (bouw-)wegen tot steile taluds en keermuren.

Vraag een inhouse seminar aan


Tensar-Plus-Final-Logo-White.png

Ontwerp overal met vertrouwen

  • Ontwerp & beoordeel verharde en onverharde wegen
  • Ontwerp & beoordeel opslag- en opstelplaatsen
  • Vergelijk eenvoudig alternatieve in materialen
  • Bepaal initiële en levenscycluskostenbesparingen, besparingen in tijd en duurzaamheidsparameters
  • Maak afwegingen op hoog niveau van verschillende ontwerpen voor de stakeholders van uw project
  • Deel inzichten en ontwerpen om samenwerking te bevorderen

Leer meer

Begin nu met ontwerpen

Stacked Image 0

TensarSoil®-software

Met het TensarSoil ontwerpprogramma kunnen ontwerpen worden gemaak voor gewapende grondconstructies, zoals steiel taluds en landhoofden.

Door gebruik te maken van de ontwerpprogramma's die door Tensar worden aangeboden, kan de ontwerper kostbare tijd besparen door in eigen huis ontwerpen te genereren. Om de ontwerpingenieur bij dit proces te helpen, is het Tensar Design and Technical Support-team beschikbaar om advies te geven en een ontwerpcontroleservice aan te bieden.TensarSoil aanvragen