The Tensar Difference

Met Tensar kunt u uw project met vertrouwen uitvoeren, omdat we u in staat stellen om kosteneffectieve, bewezen, technische oplossingen te realiseren. Gevoed door innovatie en onze toonaangevende technologie, lossen wij de moeilijkste uitdagingen op voor projecten met funderingstabilisatie, gewapende grond, werkterreinen en kraanopstelplaatsen op.

Niet alleen een fabrikant

Bij Tensar houden we ervan om uitdagingen aan te gaan met innovatieve, robuuste oplossingen en die passie met anderen te delen. We zijn er om u te ondersteunen met gevalideerde technologie, bewezen projectsuccesen en een hoge toegevoegde waarde die ook echt besparingen oplevert. Ons wereldwijde team en internationale netwerk van distributeurs zorgen voor betere ervaringen bij projecten en eindresultaten.

Het wie, hoe en waarom van Tensar

Bouwen aan een robuuste toekomst

Wij zijn van mening dat de wereld, om een robuuste toekomst te creëren, zelfverzekerde ontwerpers en bouwers nodig heeft die begrijpen hoe ze duurzaamheid kunnen bereiken. Hoewel het tegenstrijdige lijkt om met kunststof in de grond, een duurzame oplossing te bieden, moet men weten dat niet alle kunststoffen een onderdeel van het probleem.

Kom bij het Tensar-team

We zijn niet zomaar een bedrijf; we zijn een team van vernieuwers. Tensar is een plek waar u vanaf de eerste dag een bijdrage kunt leveren, en uw bijdragen doen er ook op grotere schaal toe. Of je nu net afgestudeerd bent of een carrièreveteraan bent, we zoeken mensen met een passie voor het oplossen van problemen en drang naar continue innovatie. Ben jij dat?

Vacatures & meer

Stacked Image 0

Eén bedrijf, wereldwijd bereik

Gevestigd in het VK met een project in Afrika? Geen probleem. Tensar is de wereldleider en expert in geogrid-technologie. Ons wereldwijde team en internationale netwerk van distributeurs bieden ondersteuning en advies, waar u ook bent.