Down to content

Wegen

Tensar International heeft al 30 jaar ervaring in het bieden van innovatieve oplossingen voor wegbouwkundige projecten. Wij begrijpen de behoefte van de markt voor besparingen op kosten en bouwtijd en tegelijkertijd het realiseren van een levensduurverlenging van de wegconstructie.

Wij bieden technische ondersteuning en ontwerpadviezen zodat u de meest economische oplossing kunt vinden voor gebruikelijke wegbouwkundige problemen. Door slim te ontwerpen met Tensar geogrids kunnen traditionele bouwmethoden tot het verleden behoren en genereert u besparingen op materiaal en kosten.

Onze projectservice

De Tensar® producten zijn met succes wereldwijd aangebracht in tal van projecten. Op onze download pagina bieden wij u een brede selectie van case studies en brochures. Onze projectservice biedt ondersteuning en begeleiding van ontwerp tot realisatie van uw projecten. Daarnaast organiseren wij in Nederland regelmatig workshops waar u gratis aan kunt deelnemen en staan wij tot uw beschikking voor het geven van in-house seminars of lunchlezingen.

Need help?